Mennyttä aikaa etsimässä-kirjoneulesukat





 Onpas ollut vaikea vuoden 2024 aloitus! Tuntuu, että en sitten millään ole onnistunut palautumaan viime vuoden lopusta, mutta jospa kohta sekin tapahtuisi. Ainakin siihen malliin tankkasin unta viime sunnuntaina, että jos siitä mitään voi päätellä, alan kohta toipumaan👍😊


Lankajengissä on tällä viikolla 15. - 21.1. Lempineuleviikot. Eli suunnittelijat saavat esitellä lempineuleensa ja sen ohje on myös alennuksessa tämän viikon. Minun lempineuleeni on Varpu-sukat ja niiden ohje on alennuksessa.


                                     


Onnistuin saamaan valmiiksi myös ohjeen näihin Viri-kaakaopurkista inspiraationsa saaneisiin sukkiin ja tämäkin ohje on tämän viikon alennuksessa. Muistatko tällaisen kaakaopurkin tai onko itselläsi kenties tällainen? Meillä oli kahvipurkkina lapsuudenkodissani tämä purkki ja koska löysin aikoinani kirpputorilta samanlaisen, se on meilläkin kahvipurkkina.


                                     


En ole orjallisesti noudattanut kuvioita sukissa, lähinnä värit olivat ne, miksi halusin nämä suunnitella. Ja nyt on tämäkin projekti valmis👍👌


                                    

Kommentit

  1. Hienot sukat ja hyvin olet osannut mallintaa kuviot. Kiva kun olet myös mukana lempineuleviikolla Lankajengissä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja kiva kun ollaan molemmat Lankajengin lempineuleviikoilla mukana:)

      Poista
  2. Meillä ei ollut tuollaista purkkia, mutta parhaan kaverin kotona oli. Ihanat sukat! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! No niin eli sinullekin on tämä purkki tuttu ihan livenä:)

      Poista
  3. Ajattelin, että olet kaivanut jostain esiin jonkin vanhan neuleohjeen, mutta kyse olikin aivan uudesta mallista :) Kaakaokuviot ovat mielenkiintoista pientä pipatusta, jota olisi kiva seurailla ruudukko-ohjeelta. Värityskin on kiva.
    Minä olen katsonut tätä meidän pöytäliinan kuviota jo muutaman vuoden. Siitä pitäisi napata tuo kuviointi sukkiin. On jäänyt kuitenkin ajatuksen asteelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minä olen katsonut sillä silmällä meidän olohuoneen mattoa, että saisiko siitä kuvioita napattua:):) Tämä myös vielä vasta ajatuksen tasolla.
      Kaakaokuviot ovat tosiaan pientä helppoa pipatusta, joissa ei ole pitkiä hyppäyksiä eli ihan vain seuraa kuviointia. Sellaisesta minä itse tykkään ja siksi koitan sellaisia suunnitellakin.

      Poista
  4. Hauskasti toistuvat nuo kaakaopurkin kuviot ja värit. Miksiköhän nykyään ei tehdä tuollaisia käyttöön jääviä pakkauksia? Muistatko Viola-sulatejuustolasit, jotka jäivät juuston loputtua juomalaseiksi?

    VastaaPoista
  5. Kiitoksia! Tämä on tosiaan jo kauan pyörinyt mielessä, että tekisin sukat tämän kaakaopurkin tyyliin; jotenkin siinä on niin hienot kuviot ja nuo värit. En ihan täysin muistanut tuota Viola-lasipurkkia, joten piti googlata ja sitten muistin ja muistan, että juusto oli jotakin todella pehmeää. Muistan myös sahakuvioiset kuulemma sillilasit, vaikka itse sillejä en muista, lasit vain:)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä