Sukat äidille ja pienokaiselle




Hieman haastavaa saada selkeää kuvaa mustista sukista, mutta ehkä näistä jonkin käsityksen saa. Toiveena oli siis mustat kirjoneulesukat, joissa kuvioita punaisella ja lisävärinä kulta. Ja lapsukaiselle sitten samanlaiset kuin äidille; koko 1,5-vuotias.

Aikani mietin ensiksi minkälaiset tekisin. Sitten koitin miettiä, mikä ihmeen kullanvärinen lanka. Ja sitten piti miettiä minkä kokoinen jalka on 1,5-vuotiaalla, jotta vähän voisi kuvitella, mikä kuvio voisi mahtua sitten niihin sukkiin. Ja että joustavat sen verran, että on helppo saada pienen jalkaan. 

Langaksi valikoitui Novitan seiskaveikka ja joulun aikaan saatavilla ollut tummanpunainen. Menin lankavarastojani läpi ja käsiini osui tämä Kaupunkilangan sinapinkeltainen ja sehän näyttää erehdyttävästi kultaiselta mustaa vasten. Ihan vinkiksikin, jos tarvitset ”kultaista” lankaa. Varteen neuloin vielä nurjia kerroksia kuvioiden ympärille, jotta tulisi vähän joustoa kirjoneulevarteen. Isommissa sukissa valepalmikkoresori alussa että nilkassa, pienemmissä tavallinen joustavampi 2 o, 2 n joustinresori.


                  


Sain kuin sainkin isomman hyllyn langoilleni! Ikean Kallax-sarjaa ja siihen sopivat ristikotkin. Avustajakin sanoi, että heti on kuin lankakaupassa. Niinpäs onkin, paitsi että näitä lankoja en myy😅


                    


                    


Etummaisten lankojen takana on vielä toinen rivi lankoja, joten hyvin mahtuu hyllylle lankoja. Silti ihan muutama lankalaatikko jäi vielä vanhalle hyllylle.😇


                     


                     


Ja posti toi paketin, joka sisälsi Dropsin ihanan pehmeää Air-lankaa! Nyt juuri en tiedä, mihin nuo langat laittaisin; uuteen vai vanhaan hyllyyn, joten siksi ovat vielä laatikossa.


                         


Näistä langoista tehdään pipoja ja kaulureita👍


                          


Kommentit

  1. Fiksu idea tehdä nurjia kerroksia varteen, ettei kirjoneuleesta tule liian kireää. Oikein nätti sukkasetti tuli ja sinappi ja kulta ovat aivan yhtenevä väri.
    Drops Airista kysyisin, että siitäkö teet pipoja ja kaulureita, vai mitä aiot siitä tehdä?
    Hylly on ihan paras.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Joo Drops Airistä meinaan tehdä pipoja ja kaulureita. Nuo viimeisen kuvan pipo ja kaulurit ovat tästä langasta ja ihastuin niin tuohon kauluriin. Se istuu todella hyvin päällä, en vain saanut siitä kunnon kuvaa. Pitää yrittää myöhemmin uudestaan. Drops designin sivuilla oli ohje pipolle, joka oli tehty 3,5 puikoilla. Sitä ajattelin myös kokeilla. Tämä kuvan pipon olen tehnyt 4,5 puikoilla ja siitä tuli enemmän tällainen muhkupipo.
      Ja hyllystä tuli kyllä kiva:)

      Poista
  2. Ihana lankakauppa! :D Sukatkin ovat taas ihanat ja hyvä tuo väriyhdistelmä. Tulipa mieleen että ihan hyvin voisi olla kullanväristä/kullankimalteista lankaa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja oikeasti kyllä voisi olla jotakin kullanväristä tai hopeanväristä lankaa. Nyt tuntuu, että jos sellaista haluaa, ne ovat jotakin metallilankoja tai muuten erikoislankoja. Onneksi tämä sinapinvärinen nyt meni tähän työhön loistavasti:)

      Poista
  3. Tuli oikein kiva setti, kaunis kuvio. Tuo kauluri ja pipo on oikein kivan mallisia.
    Hyvää vuoden jatkoa /Marika

    VastaaPoista
  4. Hienot sukat - molemmat 🤍 Sinulla on kyllä silmää neuleiden suunnittelulle.
    Voi, kun minullekin mahtuisi jonnekin lankahyllykkö! Tuo sinun toteutuksesi on kyllä kätevä ja myös kaunis sisutuksellisessakin mielessä 🤍
    Mukavaa tammikuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja oli kyllä tosi mukava saada tämä lankahyllykkö ja kun siihen mahtuu muutakin kuin lankoja. Ja lisäosiakin on yhdistettävissä, jos nyt vaikka joskus innostuu laajentamaan;) Mukavaa tammikuuta sinullekin!

      Poista
  5. Jokohan nyt saisin kommentin läpi? Kauniit sukat ja loistava keksintö kullanvärille. Hieno lankahylly!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kiitoksia! Mikähän siinä on, että et ole saanut kommenttia läpi? Katsoin roskapostitkin, niin ei ainakaan sinne ole mennyt. Mutta kiva, että nyt onnistui:)

      Poista
    2. Läppärin uudelleen käynnistäminen auttoi!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä