Säärystimet tai ranteenlämmittimet





 Innostuin sitten tekemään ihan muutaman parin tällaisia nilkkureihin sopivia säärystimiä pöllökuviolla. Johtui nyt ihan siitä, että minulle oli kerääntynyt näitä helmiä vuoden takaisesta projektista enkä yhtään tiedä, mihin niitä käyttäisin, joten pöllöjä piti tehdä.😁


                         


Säärystin on helppo tehdä, mitä nyt noiden palmikonkiertojen ja helmien näpräämisen kanssa menee aikaa, mutta muuten valmistuu nopeasti. Pituus on vain 20cm, joten sopii siis myös ranteenlämmittimeksikin, jos sellaista tarvii.


                            


Silmukoita laitoin 70, lankana Novitan Nalle tai Gjestal Maija ja resorissa sitten 68 silmukkaa.


Tänään on huonompi päivä voinnin kannalta. Joudun olemaan ihan sängyssä ja pötkötellä, kun voimat eivät riitä muuhun. Tammikuu on muutenkin ollut nyt huonompi kuukausi ja muistinkin yhtäkkiä, että talvethan ovatkin minulle aina vaikeampia kuin kesät. Olen tajunnut, että aika monella ME-potilaalla on näin; olisiko kroppa sitten entistä enemmän talviunessa kuin kesällä🤔


Novitallakin olisi uusi sukkien suunnittelukilpailu. Urheilusukat pitäisi suunnitella. Ajattelin, että en osallistu, mutta silti mieli pyörittelee ideoita. En ota tuosta stressiä; jos jotakin tulee mieleen, sitten teen, muuten en.😅Näinhän se täällä muutenkin menee.


                           


Kommentit

  1. Hauska tuo pöllökuviointi ja silmät tekevät niistä oikein elävän näköiset. Aika vauhtia sinulta noita tippuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Joo välillä syntyy ja välillä takkuaa:)

      Poista
  2. Hauskoja säärystimiä ja kämmekkäitä. Minullekin tuli ensin tuosta kilpailusta että ei ole mun juttu mutta jännästi kun sitä ajattelee noin niin huomaa pyörittelevänsä mielessä urheilulajeja joihin olisi kiva suunnitella sukkia :D Lisäksi mieleen tuli yksi ajatus johon opettelin vähän jotain uuttakin mutta silti samoilla linjoilla, osallistun jos jostain ideasta tulee tunne että voisikin lähettää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kämmekkäitähän nämä oli! Koitin mietiskellä, mikä on se oikea nimitys, mutta en keksinyt muuta kuin ranteenlämmittimet: No, saa nyt olla noin:)
      Katsotaan miten meidän käy; keksitäänkö mitään vai annetaanko muiden keksiä. Onhan tässä onneksi vielä aikaa pyöritellä näitä ideoita.

      Poista
  3. Oi, miten hienot säärystimet <3 Minä käytän ranteenlämmittimiä, kun käpäläni ovat aina kylmät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Jos ihmettelet, miksi olen poistanut toisen kommenttisi, niin oli tullut sama kahteen kertaan, siksi poistin:)

      Poista
  4. Vastaukset
    1. Vain yksi pariton ja sillekin on nyt jo pari:) Koitan tänä vuonna tehdä parin heti, ainakin yritän.

      Poista
  5. Kivoja! Taidan napata vinkistä kiinni, koska käytän nilkkureita/maihareita. Pöllöjäkin olen suunnitellut jo pitkään tekeväni, mutta se on jäänyt. Lisäsitkö silmät/helmet kutoessa vai jälkikäteen?
    Ihan kamala keli ja pakko liikkua lääkärin kautta töihin, njääh. Tänään jäisin niin mielellään kotiin...
    Mukavaa päivää sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi tsemppiä lääkäriin! Ei se ole koskaan mikään suosikkijuttu, mutta joskus ei auta muuta kuin mennä.
      Laitoin helmet samalla, kun neuloin. Käytän tosi pientä virkkuukoukkua, jolla vedän silmukan helmen reiän läpi(pitää olla tarpeeks iso reikä helmessä) ja sitten vain neulon silmukan oikein ja jatkan neuletta normaalisti. Nää on kyllä kätevät nilkkureissa ja lämmittävätkin yllättävästi:)

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! Koitan löytää jostain tuon pöllön ohjeen... Juuri tänään(kin) olisin kaivannut tuollaisia farkkujen ja maihareiden väliin!

      Poista
  6. Ihania pöllösäärystimiä/-kämmekkäitä 💖💖
    Olen joskus vuosia sitten - ennen kuin pöllöt tulivat "muotiin", löytänyt ohjeen englanniksi ja pyytänyt siskoa kääntämään sen. Ongelmana oli, että sisko ei ymmärrä neulomisesta juuri mitään 😄 eikä siis osannut kääntää sitä ja minä en ymmärtänyt englanninkielisistä termeistä mitään. Kummasti sain kuitenkin kuvasta tolkkua ja sisko sai sitten ensimmäiset tuollaiset kämmekkäät kiitokseksi hyvästä yrityksestä 😂
    Minä oon saanut useammankin parin pöllösukkia lahjaksi, mutta arvatenkin olen käyttänyt ne puhki...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hienosti kyllä tajusit, jos sait englanninkielisestä ohjeesta tehtyä nuo pöllöt! Minä vähän haahuilin tämän suomenkielisenkin ohjeen kanssa:)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä