Horoskooppisukat; 3. Oinas




Nyt olisi sitten horoskooppisukista vuorossa Oinas, (21.3. - 19. 4.)

Sukat on edelleen tehty Samistelusukkien ja Cherrytales-sukkien ohjeilla, vain lyhyemmissä on kukkakuvio korvattu Oinaan merkin logolla. Siitä kaavio myöhemmin ja ohjeet sukkiin löytyvät Lankajengin sivuilta. Sivupalkissa suora linkki Lankajengin ohjeisiini.
Olen lisännyt horoskooppimerkin värianalyysiosion, koska teen sukat kuitenkin pääpiirteittäin väreillä, joiden olisi tarkoitus sopia kyseiselle horoskooppimerkille. Käykäähän kurkkaamassa edellisten merkkien värisuositukset:)

Lankana on käytetty:

Pitkät sukat:

200 g Novita Nalle 751 Karviainen (nyt kun katson, niin tämä taitaa olla poistoväri, koska ei löydy enää Novitan sivuilta). Vaihtoehtona ehkä jokin tumma liila tai tumma viininpunainen. 
50 g Markus company 6-ply 1763 High risk red
50 g Markus company 6-ply 2107 Orchid haze
50 g Markus company 6-ply 1050 Golden glow

Lyhyet sukat:

100 g Novita Nalle 751 Karviainen tai vaihtoehtona jokin tumma liila
30 g  Novita Nalle 523 Puolukka
30 g  Novita Nalle 298 Messinki 
30 g  Novita Nalle 702 Mimosa





Näin sanotaan Oinaasta:

Oinas on alkava kevään merkki ja siksi Oinas-ihminen on tunnistettavissa samasta periksi antamattomuudesta kuin luonnon ensimmäiset kasvit niiden työntyessä esiin kylmästä ja osin vielä jäisestä maasta. 
Oinas on johtava tulen merkki, joten se edustaa hallitsemisen ja näyttämisen halua. Oinas symboloikin päällikköä, opasta ja pioneeria.
Oinas on yleensä itsevarma, herkästi innostuva, yritteliäs, aloitekykyinen, impulsiivinen ja energinen. Kärsimättömyys kuuluu merkin suurimpiin heikkouksiin. Kaiken pitäisi tapahtua oinaan mielestä heti.

Oinas kiteytettynä:

Oinaan vahvuudet TOP 5: Karismaattisuus, päättäväisyys, kyky innostua, intohimo, rehellisyys
Oinaan heikkoudet TOP 5: Kärsimättömyys, ailahtelevaisuus, impulsiivisuus, aggressiivisuus, itsekkyys

Onnenpäivä: Tiistai
Onnenväri: Punainen
Onnenkivi: Rubiini, timantti
Elementti: Tuli
Luonne: Johtava
Laatu: Maskuliininen, positiivinen






Oinaan logona on Oinaan pää sarvineen ja kuvio on 9:llä jaollinen. Samistelusukissa silmukoita on 64 ja 9 x 7 on 63 silmukkaa. Jos haluat, voit kaventaa ja lisätä aina yhden silmukan ennen ja jälkeen kuvion. Itseäni tuo 1 lisäsilmukka viimeisen kuvion jälkeen ei haitannut yhtään, joten en tehnyt mitään kavennuksia. 






Oinaan värianalyysi:

Oinas saa voimaa ja itsevarmuutta kirkkaanpunaisesta. Muita hyviä värejä ovat kulta, keltainen ja oranssi. Kun haluat rauhoittua, valitse lämpimällä taitettuja maavärejä, kuten okraa, sinappia ja meripihkaa.

Hailakka vaaleansininen ei todellakaan ole sinun sävysi. Varo myös mustaa, sinipohjaista pinkkiä ja sähkönsinistä. Nämä värit ovat vahvoja, mutta niiden kylmyys tekee sinusta kulmikkaan.






Nämä väriopit mielessä lähdin suunnittelemaan Oinaalle sukkia. Pohjaväriksi valikoitui tuo Karviainen, koska halusin jotakin voimakasta, mutta en kuitenkaan valkoista. Kirkkaanpunaista piti olla, mutta vaarana oli, että sukista tulee joulunpunaiset, joten piti miettiä, miten yhdistän keltaista, punaista, kultaa, okraa ja mitä vielä:) Sanoisin, että aika hyvin onnistuin, että sukista eivät tulleet jouluiset, ehkä enemmän meni nyt tällaisen folkloren puolelle. Vai mitä sanotte?


                         







Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Kiitoksia!🩷Yllättävästi sopivatkin yhteen nämä värit👍

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitoksia, kiitoksia!🩷Nyt tuli kyllä vähän enemmän väriä😁

      Poista
  3. Hienosti toimii valitsemasi väriyhdistelmä. Onnea vaan kaikille oinaille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia; kummasti se tämä väriyhdistelmä vain toimii😊 Näitä on kyllä kiva kokeilla👍

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä