Raitalankaprojekti osa 2





Nyt tuli vähän tummempaa sukkaa niinkuin lupasinkin edellisessä postauksessa. Ensimmäinen raitalankaprojekti oli auringonkeltainen, tämä on nyt sitten enemmän Twilight-osastoa:) 






Tässä lankana on Novitan seiskaveikan oranssinkirjava lanka nimeltään Aamupäivä ja yksivärinen on tumma liila. Kuvio on oma sommitelma netistä löytyneestä kukasta ja ensimmäistä kertaa tein tuollaisen raidankin tuohon jalkaterään, jolla rajaan kukkakuvion omaksi alueekseen. 








Vointi on ollut nyt viikon verran aika huono ja kutominen sitä myöten aika takkuavaa. Silti joka hetki, kun olen päässyt nojatuoliini, ovat kutimet eksyneet syliin ja aina pikkusen mennyt työ eteenpäin. 






Seuraavaksi tulee työn alle siniliilankirjava lankakerä ja puhtaanvalkoinen. Tuon kirjavan kerän nimi on Pakkasyö, joten siinä vähän osviittaa, minkälaiset sukat kenties on tulossa. Voihan näitä pakkasöitä olla hyvinkin vielä tässä vaiheessa, kun kevät vielä aivan aluillaan...:)


Kommentit

  1. Onpas komiat sukat!
    Parempia vointeja sulle!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja kyllä se tästä taas iloks muuttuu, kun malttaa ottaa lunkisti ja huilata👍

      Poista
  2. Minä tykkään Twilightista kaikin puolin! Värit on näissä oikein osuvat kuvioon nähden. Minulla on vielä ne samat kirjavat sukkani kesken ;D Kärjet puuttuu. Olen ollut vissiin aika hidas neuloja.
    Neulomisessa on kivaa just se, että voi neuloa vaikka vaan muutaman kerroksen ja taas seuraavalla kerralla todeta olevansa astetta pitemmällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä ja jokainen kudottu kerros vie lähemmäs sitä valmistumista:)
      sä touhuat niin kaikenlaista ja monta rautaa tulessa, ainakin sellaisen kuvan olen saanut blogistasi, että ei ihmekään jos sukat ei ihan heti ole valmiita!

      Poista
  3. Todeta täytyy, että todella kauniit sukat olet onnistunut loihtimaan 🤍 Niin upea kuvio ja kaunis väriyhdistelmä! Taitava olet 🤍
    Mielenkiinnolla odotan, millaiset pakkasyösukista tulee; odotukset ovat korkealla jo näiden perusteella;)
    Kivut, säryt ja harmitukset onneksi ainakin vähän haalistuvat, kun saa käsillä tehdä ja kaunista aikaiseksi.
    Aurinkoista kevättä sinulle 🌼

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia sanoistasi! Ja olipa kiva kuulla, että tykkäsit sukista ja värityksestä. Itsestäkin oli tosi mukava kutoa näitä värejä. Aurinkoista kevättä sinullekin!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä