Sukat Hyvän mielen villasukat-kirjasta





Olen tainnut kerran aikaisemmin tehdä sukat oikein käsityösuunnittelijan ohjeilla sukkakirjan ohjeitten mukaan ja nämä ovat nyt toiset.

Nämä ovat Mia Sumellin suunnittelemat (Sullavikat) ja malli on Hyvän mielen villasukat-kirjasta. Monta kertaa luin sukkamallin nimen ohjeita seuratessani, mutta en kuolemaksenikaan muista sitä nyt. Jos joku muistaa tai on tehnyt nämä, niin mielellään saa vinkata:)


                          

                  


Miksi nyt sitten aloitin tekemään toisen suunnittelemia sukkia? No, autoin ystävää mäessä tai oikeastaan ystävän äitiä. Hän oli aloittanut tekemään näitä jossakin käsityökurssilla ja oli tullut jotain mutkia matkaan ja minä lupasin pyydettäessä tehdä nämä valmiiksi. Itseasiassa tein nämä kokonaan, koska hän olikin purkanut kaiken tekemänsä ja aloitin ihan alusta. Toisaalta ihan hyvä, kun pelkäsinkin miten käy, jos meillä on hyvinkin erilainen käsiala, että miten saan sopimaan.


                      



Aloitin ihan ohjeen mukaan ja tämä on sitten jännä ilmiö, että vaikka sitä epäilee jo valmiiksi, että tulee liian tiukkaa, silti pitää kokeilla tehdä. Ja näinhän siinä kävi, että resori oli minun tekemänäni liian pieni, joten purkasin ja tein isommilla puikoilla. Jatko olikin sitten käsialalleni sopivaa ja pystyin tehdä ohjeen mukaan.

Ja ovathan nämä mielettömän kauniit, oikein taideteokset! Kuvaan ei tarvitse lisätä mitään muuta kuin sukat sellaisenaan, ne täyttävät koko tilan.


                           

Kommentit

  1. Vastaukset
    1. Älä muuta sano! Että joku osaa suunnitella tämmöiset!

      Poista
  2. Satumaisen kauniit. Satuhevonen kiitää harja hulmuten.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä