Raitalankaprojekti osa 3




Pakkasyösukat.

Langan nimi oli Pakkasyö, Novitan seiskaveikan Polaris, joten täytyi yrittää keksiä jotakin siitä nimestä. Lankana oli siis kirjava Polaris ja puhtaanvalkoinen. Toivottavasti sukasta tulee hieman viileähkö huurteinen fiilis; sellainen, että olisi kiva laittaa villasukat jalkaan:)


                     


Minähän hieman innostuin kutomaan tuota vartta tosissani enkä yhtään ajatellut miten lanka riittää. Kirjavaa kun oli vain yksi kerä. No eihän se ihan riittänyt, joten jouduin soveltamaan sukan terät uusiksi. Mutta eihän tuota arvaisi, jos sitä ei mene kertomaan;)


                             


Kerroin aikaisemmin, kuinka ostatutin Lidlistä vempaimen Luonnosprojektori nimeltään. Nyt testailin sitä ja voi olla, että jää käyttämättä. Ensinnäkin minua alkaa niin oksettamaan se tiirailu ja piirtäminen heijastavan pleksin läpi ja tiedä sitten eikö tuota osaisi samalla lailla piirtää vapaalla kädellä. No kokeilu on vielä ihan alussa, että en vielä täysin tuomitse.


   



Minulla olisi kudottavana vielä yksi raitalanka Komeetta nimeltään. Komeettoja en nyt kuitenkaan suunnitellut kutovani, mutta jonkinlaista väri-ilottelua voi olla luvassa niinkuin kuvasta näkyy. Jotkin noista väreistä päätyvät sukkaan.


                      



Mistä huomaa, että vointi alkaa tasaantumaan? Kun alkaa sukkaideat pyörimään mielessä ja tuntuu, että 24h vuorokaudessa ei riitä niiden toteuttamiseen. Se on hyvä merkki!



                               

Kommentit

  1. Kaunis raitalankayhdistelmä tämäkin. Ettei vaan olis sama raitalanka, joka oli minullakin just sukissa. En ole vielä ehtinyt kuvaamaan niitä.
    Onko toi projektori sellainen, että on joku kuva esim. lehdessä ja sitten piirretään se tuohon kalvolle? Tehdäänkö siitä sitten joku neulekaavio, vai miten se etenee? Vai liittyykö ollenkaan neulomiseen ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas hauskasti, jos meillä oli sama raitalanka työn alla:) Joo tuo projektori pitäisi liittyä neulomiseen tai ainakin minä sen sitä varten ostin. Sen olisi tarkoitus heijastaa tuon kalvon kautta puhelimesta paperille kuvio ja näin saisi siihen paperille piirtää se kuvio. Juuri tarkistin niin suositellaan käytettäväksi jotain piirustusappia puhelimessa, jotta ääriviivat olisivat selkeämmät. Pitää vaan piirtää ruutupaperille, että on sitten helpompi muuttaa silmukoiksi kuvio. Mutta tosiaan vielä testailen, että onnistuisinko jotenkin paremmin tuon kanssa...

      Poista
  2. Todella kauniit Pakkasyöt! Ihanat kuviot! Enkä olisi huomannut mitään kärjistä ellet olisi maininnut. :)
    Hurjalla tahdilla sinulla noita sukkia syntyy! Arvostan!!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! Joo tässähän näitä sukkia kyllä syntyy, välillä enemmän välillä vähemmän:)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä