Kevään vihreät villasukat Novita Nallesta


                           Täytyy tunnustaa; minä en ole vihreän värin ystävä, mutta kun näin tämän Novitan Nallelangan heinänvihreän kerän, tiesin, että sen tulisin ostamaan. Ja heti tiesin, että yhdistäisin siihen puhtaanvalkoisen.

Miksiköhän joskus asiat ovat näin selvää pässinlihaa ja kirkkaana mielessä?                        Resorina pitsiresori, jonka ohjeen löydät täältä.  Muuten kuviot ja sommittelut ovat omaa käsialaa, mutta sanon, kuten aikaisemminkin, varmasti samat kuviot löytyy netistäkin. Olen vain itse kokeiluillani päätynyt tähän kuvioon, mutta niin varmasti on päätynyt miljoona muutakin ihmistä:) 


                            


Liian tarkkaan ei kannata katsoa, kun yksi kuvioraita on väärin. Huomasin sen vasta valmiissa sukassa, mutta en lähtenyt enää purkamaan. Aikani ihmettelin miten näyttää niin oudolta, kunnes tajusin, että on väärin...

No, käsityötähän nämä ovat...

Ja sitten...sorruin tilaamaan Lankamaailmasta lankoja, kun ovat nyt siellä tarjouksessa. Juurikin ne liukuvärjätyt, joita aikaisemmin niin himoitsin, joten ostin sitten heti kaksi kerää kahta eri väriä. Mukaan tarttui myös Gjestalin Maija-lankaa ja VIHREÄÄ:):) Pakkohan minulla on olla jokin vihreä kausi nyt, kun en pysty vastustamaan tuota väriä. Muistaakseni viime keväänä oli vaaleanpunainen kausi; myös väri, mikä on jokseenkin epätyypillinen minulle. Kevät on näköjään minulle irtiottojen aikaa.

Laitan sitten kuvaa, kun langat tulevat. Ovat ne niin ihania!

Kommentit

 1. Pirtsakat! Olisiko heräävän luonnon innoittamat? Sulla on niin nättejä kuvioita, että tekisi mieli (salaa?) kopioida... Mulla on nyt 'vahingossa' neljä kerää sinapinkeltaista, josta en niin välitä...
  Hyvää kuunalkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuta kuin salaa kopioit;) Sinapinkeltainenkin on mielenkiintoinen väri ja oikein odotan, mitä siitä keksit:) Hyvää kuunalkua sullekin!

   Poista
 2. Ja kaunista taas! minäkään en ole oikein vihreän ystävä, mutta joskus sitä vaan huomaa työstävänsä niitä ei - niin -lempivärejäänkin jossain muodossa ja ihan hyvältä näyttää. Ehkä se on vaan jotain asenneongelmaa, että on joku kielteinen mielipide jostain asiasta. Never say never ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja kun ajattelee, miten nättejä eri vihreitä oikeasti on olemassa, niin ei sitä aina ymmärrä, miksi siitä ei niinkuin oikein tykkää. Jotain vanhaa perua varmaan...:)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Marimekon Unikkosukat