Harvest eli Sadonkorjuu-sukat




Lähtötilannehan näihin sukkiin oli se, että olin tilannut hyvistä päätöksistäni huolimatta lankaa Lankamaailmasta ja oli sellainen tunne, että niistä piti nyt ensimmäisenä kutoa jotakin. 


                       


Ideoita kyllä riittää päässä vaikka muille jakaa, mutta viime päivinä on taas ollut vaikea saada niitä päästä ulos. Olen rasittanut itseäni fyysisesti liikaa ja silloin käy näin, että kaikki ajatukset pyörivät päässä, mistään ei saa otetta ja ylipäätään minun on vaikea edes tajuta, että en tajua. Tämä on eräänlaista muistisairautta, mikä johtuu autonomisen hermoston toimintahäiriöstä ja ME:stä johtuvasta energiavajeesta.

Näitä päiviä on joskus vaikea sietää; kun haluaisi tehdä, mutta aivot eivät anna myöten. Pitäisi vain tehdä kaikkea simppeliä, ei aivotyötä vaativaa, ja odottaa, että sitä taas palautuu. Ja kun siihen voi mennä päiviä; ei voi siis ajatella, että no mä teen sit huomenna. Huomenna kun yleensä on ihan sama tilanne aivojen suhteen. Minusta, impulsiivisesta kärsimättömästä ihmisestä, on tullut olosuhteiden pakosta hyvin kärsivällinen ja olosuhteisiin sopeutunut.


                        


Mutta näihin sukkiin. Olen jo jonkin aikaa miettinyt, että haluaisin kutoa viljaa kuviona sukkiin ja ollut vähän hahmotelmaa mielessäkin minkälaiset ne voisivat olla ja nyt loksasti ideat kohdillaan tämän tumman liilan ja vaaleanvihreän kanssa. Näistä halusin tehdä Sadonkorjuusukat. Siis sukat, jotka ilmentävät valmista viljaa, joka vain odottaa korjaamista talteen.


Aloin sitten vain piirtämään paperille viljanvartta ja siitä muotoutui tuo kuvio ja jonkinlainen suunnitelma sukasta.








Yritin ottaa kuvia ulkona terassilla, mutta on se näin harrastelijalle aika haastavaa, kun ei ymmärrä valotuksista sun muista yhtään mitään. Toivoo vaan, ettei aurinko justiin pilkahda pilven takaa, että tulisi edes jotenkin tasalaatuinen kuva valon ja varjon suhteen:)



 

Kommentit

  1. Sinun blogillasi on kyllä nimi jokaista kirjainta myöten! Ihanat sukat!
    Leppoisaa lauantai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ja nauru pääsi tuosta blogin nimen vertauksesta; meinaakko että tulee sairaasti sukkaa😅😅

      Poista
  2. Tosi kaunis malli ja taidokas toteutus. Väritkin on just sopivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Ihastuin kyllä näihin väreihin ja on niin riittosaa lankaa, että joutuu vielä toisetkin noista väreistä keksiä:)

      Poista
  3. Nämähän ovat tosi kivat sukat! Ja kyllä voi valokuvaus tosiaan olla vaikeaa, minäkin aina odottelen sopivia ulkosäitä ja kyttäilen valon määrää. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Onpa lohduttavaa kuulla, että tuota valon määrää joutuu oikeasti kyttäilemään, ettei se mene ihan tuosta vaan.

      Poista
  4. Miten saisin tämän mallin mitä malli maksaa

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä