Audi-sukat


                          


Olen aivan autuaasti unohtanut, että olen tehnyt tällaisetkin sukat, mutta ehtiihän sitä vieläkin näistä kertoilla.

Minulta pyydettiin Audi-sukkia ja lyhyen mietinnän jälkeen päätin yrittää sellaiset tehdä. Synttärilahjaksi 50-vuotiaalle. 

Väritys tulee ihan Audi-logosta ja toteutin sen silmukoimalla valmiiseen sukkaan. 






Hieman päänvaivaa aiheuttivat nuo renkaat, mutta onneksi Hama beads-sivuilta löytyi malleja, joita oli tosiaan toteutettu Hamahelmillä. Niistä pystyy aika pienellä vaivalla muokkaamaan neuleeseen sopivia kuvioita.





Eniten ongelmia tuotti loppujen lopuksi tuo jalkaterä. Minulla ei ollut mitään näkemystä miten saisin kuvion sopimaan edes jotenkin tuon Audimerkin kanssa, mutta ratkaisin asian sitten niin, että edes väritys on molemmissa sama.
Ja nämä kun tulivat naiselle, niin vähän naisellisuutta noilla varren ja nilkan palmikoilla ja tietysti valkoisella päävärillä. 


Kommentit

  1. Todella hienot! Kun näitä sinun silmukointejasi katsoo, niin nousee sellainen "pakkohan minunkin olisi oppia"-fiilis. Muistatko miten itse aloitit opettelun?
    Kivaa lauantaita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muistan oikein hyvin miten itse opin😅 Ajattelin kans aikaisemmin, että silmukointi on vaikeata ja että en kuitenkaan siinä onnistu, mutta eipäs se sitten ollutkaan. Aloitin katsomalla Novitan ohjevideon silmukoinnista ja oikein ajatuksella koitin tajuta, mistä lanka pitää mennä, siis minkä silmukoiden alta. Ensin opettelin ihan menemään sivuttain, sitten opettelin miten mennään alaspäin ja ylöspäin ja myös miten vaihdan suuntaa. Muuta ei tarvitse osatakaan, näillä pärjää. Tietysti sitten pitää vielä se oma käsiala oppia ja ettei kinnaa liian tiukaksi sitä silmukkaa. Kyllä sä opit sen, kun vaan maltat perusasiat ottaa tuosta haltuun👍 Hyvää lauantaita sullekin!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä