Itsesuunnittelemat kukkasukat

                          



Jotenkin kuvittelin, että teen tälle sukalle hujauksessa parin, mutta kun tässä nyt näyttää, että ei sitä vain kuulu, voin aivan hyvin laittaa tästä jo kuvaa😁






Eli itsesuunnittelemat kukkasukat, jotka taas, yllättävää kyllä, oli helppo suunnitella ja sommitella. Ainut, mikä vielä vaatii säätöä, on takaosan kuvioiden sommittelu järkevästi. Eivät ne nytkään mahdottoman huonosti ole, mutta haluaisin silti ne vähän paremmin. Ne kun on nyt vain tehty sitä mukaa, kun olen kutonut sen kummemmin miettimättä.





Lankana on Gjestal Maija ja värinä vaaleanturkoosi ja luonnonvalkoinen. Halusin muutaman kukan keskustan kirjailla eriväriseksi ja niihin valitsin tummansinisen ja fuksian. Olisi mennyt kyllä ilman kirjailuakin, mutta minulle tuli nyt tällainen inspis, joten siksi näin.






Suunnittelin mielessäni, että teen ohjeenkin näille sukille, mutta enhän minä ole koskaan tehnyt sukille mitään ohjetta. En edes tiedä mistä aloittaisin...
Joskus, jos joku pyytää minulta sellaisia sukkia, joita olen aikaisemmin tehnyt, joudun oikeasti tiirailemaan valokuvasta jopa sen, millä silmukkamäärällä olen sukan aloittanut:)  Ehkä olisi fiksua jotakin tietoja laittaa muistiin ihan oman työn helpottamiseksi.





 

Kommentit

  1. Minusta noi tummat keskiöt on ihan piste iin päällä. Just kivasti, kun muutamassa on.
    Miä yritän aina tänne blogiin laitella ylös silmukkamääriä ja langankulutuksia, tai mistä ohje on peräisin, että vois joskus ite käyä kattomassa, jos tekee jotain samalla langalla tai ohjeella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No näinpäs minunkin kannattaisi tehdä, että blogiin kirjoittaa edes aloitussilmukat, niin on ainakin jossain ylhäällä:)

      Poista
  2. Nätit! Minäkin tykkään noista keskiöistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kiva eli tein oikean päätöksen noitten keskiöitten suhteen!🤗

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä