Juhannussukat






Onhan tätä odotettu; inspiraatiota!

Viime kesänä se tuli Köynnössukkien muodossa, nyt eräänlaisten kiemurasukkien myötä. Kuviot ovat alunperin netistä, mutta olen muokannut niitä omiin sukkiini sopiviksi ja nyt vihdoin pääsin niitä kutomaan.



        


Ajattelin tehdä tällaisen projektin, että kudon näitä eri väriyhdistelmillä ja yhdistelen värejä toisin kuin ennen. Käytän nyt tätä inhoamaani sanaa, mutta menen oman mukavuusalueeni ulkopuolelle sekoittamalla värejä oman mieltymykseni vastaisesti. Ehkä siinä oppii jotakin uutta ja jatkossa ehkä värien käyttö laajenee toisiin sfääreihin:)


                        



Ensimmäiset ovat isännän nimeämät Värien vallankumous, joten Revolutionithan nämä nyt sitten ovat😅Toisaalta Juhannussukat, koska ensi-ilta on juhannuksena. 



                      



Lankana Novitan Nallelanka, Kaupunkilanka Rotvalli ja taisin muutamaan kuvioon Muumilankaakin käyttää.



                           



Se on jännä miten sukankutominen saa aikaan Flown. Sitä niinkuin uppoaa täysin kutomiseen ja ideoita syntyy päässä koko ajan ja tuntuu, että vain taivas on rajana. Niinkuin se taitaa ollakin, että vain taivas on rajana:) Seuraavien sukkien valmistumista odotellessa...



                      

Kommentit

  1. Kauniit on!

    Mikä bloggaamisessa on tällä hetkellä haastavinta vai onko mikään? Entä miten paljon käytät aikaa bloggaamiseen päivässä / viikossa?

    Aurinkoista kesän jatkoa!💛

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Vastaan kysymyksiisi blogissani:) Aurinkoista kesän jatkoa sinullekin!

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä