Cherrytales-kirjoneulesukat





Sainpa kuin sainkin nämä kirsikkaiset kirjoneulesukat valmiiksi Lankajengin Syyskekkereille ja laitoin heti alennukseen!

Suoraan ohjesivuilleni Lankajengissä pääsee tästä 


Onhan minulla muutenkin suora linkki ohjeisiini tämän blogin sivupalkissa, että siitä klikkaamalla voit käydä aina välillä tarkistamassa, josko olisin saanut tehtyä uusia ohjeita. Onhan siellä tosiaan muitakin ohjeitani nyt Syyskekkereillä tarjouksessa!


                             


Näistä sukistahan nuorimmaiselleni tuli mieleen kirsikkakarkki, joten nimeksi piti tulla sitten jotakin kirsikkaista. Jostakin putkahti mieleen fairytales ja siitä muodostuikin sitten Cherrytales eli kirsikkaisia tarinoita tai juttuja. Ja niitähän on; kirsikkakarkki, kirsikkamehu, kirsikansiemen ja siihen vahvasti liittyvä sotku siemenen poistamisineen😅 kirsikankukka ja mitä nyt ikinä voikaan kirsikasta tulla mieleen. Sitä ovat nämä sukat.


                           


Ja tällä mallillahan voi tehdä myös ihan omia väriyhdistelmiä ja tiedä mitä tarinoita sitten syntyykään😊


                         

Kommentit

  1. Suorastaan herkullisen väriset sukat ♡ Kaunis kuvio ♡

    VastaaPoista
  2. Ihastuttavat värit ja nimikin on aivan nappiin. Kyllä sinulta vaan hengästyttävään tahtiin tipahtelee näitä valmiita tuotoksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa, että näiden teossa tulikin vähän hengästyttävä olo:)

      Poista
  3. Ihanat värit ja onnea uudesta mallista (jälleen kerran)! :) Kiva kun kerroit nimelle tarinaa, niitä on hauska lukea, varsinkin kun tietää että se nimeäminen on välillä vaikeaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia:) Se on niin totta, että sen neuletyön nimeäminen ei todellakaan aina ole se helpoin homma. Välillä tuntuu, että kaikki nimet on jo käytetty:)

      Poista
  4. Kyllä nuo värit tosiaan tuovat kirsikan mieleen.
    Kävin eilen syynäilemässä niitä tikapuutekniikkavideoita. En tiedä mikä siinä tuntuu niin vastentahtoiselta. Ehkä se, että niissä kaikissa katsomissani videoissa jätettiin 5 silmukan lankalenkki. Minä jätän aina 2 silmukkaa väliin. Voisikohan tikapuissakin käyttää niin pientä väliä? ainakin isommissa kuvioissa, joissa ei ole paljon niitä samanvärisiä tukisilmukoita muualla kerroksen aikana, on varmaan ihan järkevääkin käyttää tikkaita. Minä olen jääräpää ja yritän varmaan "perinteiseen" tyyliin noita jääkarhuja. Puran sitten, jos alkaa siltä tuntua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti tuon voi tehdä ihan perinteisestikin. Minulla oli jo valmiiksi sellainen asenne, että ei voi onnistua, niin eihän se onnistunutkaan:) En ole mikään tikapuutekniikka-expertti, mutta luulisi, että sen voi tehdä juuri sellaisilla väleillä kuin haluaa. Siinä on sitten vain useammasti se lankojen vääntäminen, mutta eihän sekään ole mahdotonta. Islanti-sukissa on 4 silmukan välein se tikapuusilmukka. Mutta hitsit, että pitää olla koko ajan aivot mukana, että mitä oikein tekee ja että tajuaa, että välillä on tikapuusilmukka eikä mikään kuvioon kuuluva sininen silmukka...

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä