Pitkät villasukat ja lapaset hevoskuviolla




Tuli pyyntö hevossukista ja -lapasista ja kun vienosti tiedustelin, milloinka olisi tarve, se olikin jo seuraavan viikon lauantaina. Silloin taisi olla torstai-ilta edellisellä viikolla eli pikkuisen tuli kylmä hiki johonkin:):)
Mutta lupasin tehdä, tottakai!


                               


Tiesin, että nyt en voisi sooloilla kauheasti ja neulominen pitäisi onnistua kerralla, joten suunnittelu oli A ja O. Olihan minulla muitakin töitä työn alla, joten en voinut keskittyä vain näihin hevosaiheisiin, joten samalla, kun kudoin toisia, mietin myös näiden toteutusta. Muistin nähneeni tämän hevoskuvion Pinterestissä ja mitä kauemmin sitä mietin, näin sen jo lapasten pinnassa kuin myös sukkien varressa. En tiedä, kenen suunnittelema tämä hevoskuvio on, itse löysin sen japaninkieliseltä sivulta ja japania en ymmärrä, että olisin tajunnut kuvan alla olevasta tekstistä yhtään mitään. Mutta kiitollinen olen suunnittelijalle joka tapauksessa. 




Koristekuvio lapasten suuaukossa kuin myös sukkien ylä- ja alaosassa on jotakin kelttiläistä solmukuviota. Itse sanon sitä riimukirjoitukseksi ihan sen takia, kun nyt hevosaiheen äärellä ollaan ja eikös hevosella ole riimut:)

Melkein voisin sanoa, että koskaan ei ole onnistunut mikään näin ykkösellä. Silmukkamäärä osui molemmissa nappiin, kuviot olivat justiin, mitään ei tarvinnut purkaa eikä ottaa uusiksi. Joten olen hyvin hämmästynyt, että meni näin kivuttomasti ja sukat ja lapaset olivat valmiita jo keskiviikkona. Enemmän kuin ajoissa. Tätä asiaa on mukava muistella nyt, kun kangertelen uusien neulottavien kanssa, mutta näistä myöhemmin:)


 

Kommentit

  1. Upeat! Olet kyllä neulonut ne nopeasti! Ja tunnistan tuon tunteen, että kun neuloo toista työtä, niin suunnittelee toista :D

    VastaaPoista
  2. Mahtavat sukat! 🥰💖🥰 Ja lapaset! 💖🥰💖 Melkoinen oli myös aikataulu. Ainakin 23 hatun nostoa tästä urakasta - upeaa!

    VastaaPoista
  3. Jos olisi hattu nostaisin sitä. Upeat molemmat, tuollaisella aikataululla ja ilman ohjetta. Olet taitava, ei voi muuta sanoa.

    VastaaPoista
  4. Hyvin onnistui! Ja aika vauhdillakin vielä :) Paljon kun tekee, niin silmukkamääriä on helppo vertailla aiempiin neuloksiin ja muokata tulevaa sen mukaan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä