Regina-kirjoneulesukat (Ohje Lankajengissä)





 Minulla on kyllä ollut täydellinen aivojumi neulomisen ja suunnittelun suhteen nyt joulun jälkeen, mutta mitä olen seuraillut somessa, niin aika moni valittelee samaa. Kuuluukohan se tähän tammikuun alkuun, kun loppuvuosi aina paahdetaan villasukkia lahjaksi joka suuntaan.

Mutta nyt sain aikaiseksi tällaiset Regina-sukat. Regina tarkoittaa kuningatarta ja näistä väreistä ja ehkä vähän kuviostakin tulee mieleen jonkinlainen kuninkaallinen. Ja koska minulle viimeksi hieman vinkattiin myös eripari-samapari-sukista, toteutin myös sitä näissä.

Idea näihin lähti sukista, jotka tein ystävälleni äskettäin. Suunnittelin silloin tuon varren kuvion, mutta nyt kävi niin, että illalla tein puolet kuviosta ja aamulla kun heräsin, en muistanut, että olin tehnyt vain puolet. Jatkoin kuvion tekoa väärästä kohdasta ja huomasin vasta, kun olin aika pitkästi tehnyt. Siinä aikani pähkäilin ja huomasin, että kuvio on ihan kiva näinkin, joten edellinen kuvio jää nyt sitten käytettäväksi johonkin muuhun sukkaan.


Kiva oli myös tehdä sukat hieman hempeämmillä väreillä ja suklaisethan näistä tuli.


                       


Lankajengin pitäjä keksi mukavan yhteistyön vielä; he laittoivat bloginpitäjien tai kotisivujen linkit Lankajengin sivuille, jos siis halusi ja vastavuoroisesti Lankajengin banneri sitten lisätään blogiin. Minäkin onnistuin sen tänne liittämään. Eli ensiksi tuosta valikosta sivupalkkiini, josta löytyy kaikkea muutakin kivaa….


                     


Ja sitten painamaan Lankajengin banneria, josta pääsee suoraan Lankajengin sivulle. Alempana myös linkki, josta pääsee suoraan minun ohjeisiini. Yhteistyötä, yhteistyötä👍👍


                                 

Kommentit

  1. Kieltämättä vähän ottaa aikaa ennenkuin vuosi pääsee käyntiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin tekee. Vieläkin vähän hitaalla sitä käy:)

      Poista
  2. Eikös eriparisukat (ja -kengät) ole nuorisollakin muotia? ;)

    VastaaPoista
  3. Onnea ohjeen julkaisusta! Kivat sukat taas :) Kiva, että lähdit mukaan tuohon Lankajengijuttuun, itse mietin vielä :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä