Kiireen poikasta



 Teistä ehkä tuntuu siltä, että olen aivan unohtanut teidät enkä käy lukemassa blogejanne, mutta totuus on ihan toinen. En ehkä muista käydä vastaamassa kommenteihinnekaan, mutta siltikään en ole unohtanut asiaa.

Eilen illalla nukkumaan mennessä, otin puhelimen käteeni ja aloitin jo lukemaan, mitä teille kuuluu, mutta jossakin vaiheessa olen nukahtanut ja homma on jäänyt kesken.


Voisin ehkä sanoa, että on kiirusta, mutta ihan itse kehittelemääni kiirettä. Huonontuneen kognition takia organisointi on vaikeampaa ja aina huomaan ottaneeni tilauksia vastaan enemmän kuin laki sallii. Tiedän kyllä selviäväni tilauksista määräajassa, mutta olisihan se helpompaa itselle, kun osaisi hieman laskeskella mitä mihinkin työhön menee aikaa ja silleen, että siihen on reilusti aikaa.



Sanoisin, että syyskuun lopulla helpottaa ja pääsen taasen seuraamaan toden teolla, mitä teille kuuluu. Lueskelen tietenkin nytkin aina välillä, mutta voi olla että kommentointi jää vähemmälle, mutta olkaa kärsivällisiä; palaan kyllä linjoille hetken päästä.


Nyt on vielä pakolliset teams-palaverit kasaantuneet seuraaville parille viikolle ja niihin menee tottakai energiaa ja vaativat palautumista. On Kelan ja TE-toimiston palaveri kuntakokeilun merkeissä; en yhtään tiedä mistä palaveeraamme. On palaveria Invalidiliiton kanssa, josko heiltä saisi neuvoa ja ohjausta mahdolliseen kevytyrittäjyyteen näin pitkäaikaissairaana ja sairaudesta vammautuneena. Etten nyt turhaan maksa sinnekään jäsenmaksuja. Ja sitten vielä lääkärin kanssa etävastaanottoa ja pyytämistä paperia sinne sun tänne, joka virastolle todistusta, että olen sairas edelleen.

Meneehän näissä pää pyörälle ja kun yleensä asiat eivät selviä yhdellä palaverilla. Onneksi minulla on nyt avustaja, joka on mukana palavereissa ja kirjaa ylös tärkeimmät asiat. Minulla kun tuo muistaminen loppuu jossakin vaiheessa.


Joten hyvää syksyn aloitusta kaikille ja koitetaan rentoutua ja nauttia käsitöiden parissa! Sitähän varten niitä teemme🩷🩷



Kommentit

  1. Ihana sukkatehdas siellä on kuitenkin ja kissat ovat taas aivan ihania <3 Tsemppiä kiireeseen!

    VastaaPoista
  2. Voi miten suloinen kissakuva!
    Älä huoli, emme mekään täältä minnekään katoa. Kivoja sukkia on taas näköjään syntynyt. Mukavaa syksyn alkua sinulle.

    VastaaPoista
  3. Onpas söpön värisiä sukkia! Ei me todellakaan mihinkään kadota, älä huoli. Ota aikaa sitten, kun sitä on tarjolla. Kaikkea hyvää ja voimia noiden asioiden hoitoon!

    VastaaPoista
  4. Pärjäämistä kiireiden ja viranomaisten yms. kanssa.
    Kuulostaa mukavilta kiireiltä käsitöiden osalta 🥰.

    VastaaPoista
  5. Ohhoh, ompa kissat kasvaneeet ja aikuistuneet!
    Aika aikaa kutakin, vai miten se meni :) Kaikkea ei vaan ehdi yhtäaikaa, eikä tarvikaan. Kiva, kun on neulomista, mut aikataulutus ei minusta ole kivaa. En koskaan lupaa mitään aikataulua, jos joku sattuu jotain pyytämään. En tosin teekään urakalla, kun on tuo päivätyö ja pitää olla omaakin hupia neulomisessa. Soitotkin vie aikansa.
    Kivoja neulomishetkiä, nauti joka hetkestä, vaikka urakalta tuntuiskin :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä