Keskeneräisten keskellä



 Kyllähän tästäkin saisi ongelman, jos niin haluaisi, mutta minulle tämä ei ole mikään ongelma. Siis nämä keskeneräisistä pursuavat pöydät ja tasot. Miehen mielipidettä en tiedä, mutta ei ainakaan vielä ole valittanut asiasta😇Kunhan sohva pysyy tyhjänä eivätkä lankakerät leviä sinne, luulen että sopu säilyy vielä😅




Mitenkä sinä hallitset lankakaaoksen tai keskeneräisten säilytyksen vai onko sinulla sellaista ongelmaa ollenkaan?  Kuulin sellaisestakin kuin Wippiviikot. Silloin aloitetaan viikon ajan joka päivä jokin keskeneräinen työ ja tehdään valmiiksi tai ainakin päätetään keskeneräisen kohtalo. Tällaista viikkoa harkitsen vakavasti👍😁




Minulla aloitettiin kokeilumielessä uusi beetasalpaaja-lääkitys. Tosi pieni annos, mutta toiveena, jos lisäisi kroppani jaksavuutta. Täytyy sanoa, että jonkinlainen energiabuusti tulee iltaisin, mikä lisää näitä keskeneräisiä ja sitten kun energiat loppuu, loppuu myös tekeminen pitkäksi aikaa. En silti vielä lopeta lääkettä, annan sille vielä mahdollisuuden. Tosin yöunet jäävät vieläkin lyhyemmiksi ja painajaiset ovat melkoiset. Jospa tämäkin tasaantuisi. No katsotaan, yrittänyttä ei laiteta. Enkä yhtään tiedä, mitä tämäkin sananparsi tarkoittaa😅😅

Kommentit

  1. Hih, jotenkin niillä neuletöillä ja langoilla on tapana levitä ympäriinsä. :D Samoin kuin päättelykasoilla. Wippiviikot kuulostaa hyvältä varsinkin tuon 7 aloitusta -haasteen jälkeen. Ja kyllä, tällä hetkellä pitäisi vähän järjestellä noita neuletöitä yhteen paikkaan.

    Minulla on tuo samanlainen kärry, mutta siellähän ei ole neuletyöt vaan käsinvärjättyjä lankoja (+puikkoja, ohjeita, jotain muita keriä), nekin kun ovat lisääntyneet tässä viime vuosien aikana. Tällä hetkellä pitäisi taas järjestää neuletyöt yhteen paikkaan. Otin sellaisen isohkon laatikon (pienempi kuin kuvassa näkyvät) jonne laittaisin aina neuletyöt että ne eivät olisi sohvilla tai muualla. Mutta ei ole kyllä aina toiminut, joten neuletyöt kaipaavat taas järjestelyä. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosiaan, että sitä välillä järjestää näitä lankoja ja keskeneräisiä muka toimivaksi kokonaisuudeksi, mutta ei siinä mene kuin päivä, kun kaikki on munklattu taasen entisenlaiseksi:) Wippi-viikkoa kyllä harkitsen, ensi viikolla voisi olla oikein hyvä viikko tällaiseen.

      Poista
  2. Wippiviikot kuulostaa tosi hyvältä idealta. Tällä hetkellä kesken on vain kolme työtä (ikuisufoja ei lasketa) ja haluan saada ne pois päiväjärjestyksestä ja mielestä. Vähän on ristiriitaisia ajatuksia tästä. En haluaisi asettaa itselleni rajoituksia tai kieltoja tyyliin: "ei uusia aloituksia, ennen kuin vanhat ovat valmiina." Toisaalta taas keskeneräiset vähän ahdistavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on totta, että ei ole kiva laittaa luovuudelle rajoituksia eikä kieltoja, mutta toisaalta sitten keskeneräiset ovat vähän väliä mielessä, joten sekään ei ole hyvä. Ehkä tosiaan wippiviikot tai sitten säännöllisesti tarkistus, mitä on kesken ja mitä niille meinaa tehdä. Jos vaikka sekin rauhoittaisi mieltä, kun on tarkistanut;);)

      Poista
  3. Olen pitkän aikaa tehnyt tiukasti vain yhtä työtä kerrallaan ihan kurinpidollisista syistä. Viimeisen parin vuoden aikana olen välillä ollut kahden käsityön loukussa, mutta vain osan aikaa. Toisaalta minulla on tähän aikaan vuodesta perheen ruokailupöytä suppilovahveroiden kuivauskäytössä ja jääkaapissa jonottaa isoja kasoja kantarelleja odottamassa jatkokäsittelyä. Kotiin voi saada ruuhkaa siis kovin monin eri tavoin 🙄.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tosiaan, ei se ole vain langat ja keskeneräiset, jotka voivat saada ruuhkaa aikaan! Mutta mukava tekeminen se varmaan on, mikä aiheuttaa tämän laajenemisen kodin eri tasoille:)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä