Sukkamestarin Syksy saapuu-sukat




 Harvoin joudun postaamaan, että purkasin sukat langan takia, mutta nyt tuli eteen tällainen tilanne. Oli kyllä pettymys tämä uusi Novitan Runo-lanka. 

Sukkamalli on ihana ja ihastuin siihen heti ja halusin tehdä sukat. Itse malli ei sinänsä ole vaikea, mitä nyt langankiertoja on koko ajan, mutta senkin olisin kestänyt, jos lanka olisi ollut siedettävämpää. 80% villaa, 20% polyamidia, joten luulisi, että on sukkalankaa, mutta katkeaa koko ajan.


Tämän verran jaksoin tehdä ennenkuin meni hermot ja kolmesti on lanka ohennut tänä aikana niin, että yksinkertaisesti vain katkeaa silleen ärsyttävästi ”hiipumalla”.



Kun ajattelen, että tällä langalla pitäisi vielä silmukoida jalkaterään osaa tuosta kuviosta, ei kyllä huumori riitä. Jollakin toisella on ollut paljon paremmat hermot kuin minulla, kun on tehnyt nuo mallisukat😅👍



Nyt kokeilen tehdä samaa sukkaa ihan perusseiskaveikan ruskean eri sävyillä; katsotaan mitä siitä tulee. Enpä tiedä, mitä teen tällä Runo-langalla. Voisin ajatella, että tulisi kaunis pipo, mutta minä en sitä tule edes kokeilemaan tehdä…ainakaan vielä.

Kommentit

  1. Ehdottomasti reklmaatio valmistajalle! Ei tuo ole normaalia tällaiselle langalle katkeileminen. Ehkä on ollut joku vika koneessa tms. Reklamaatiot kannattaa aina tehdä kun siihen on aihetta. Eihän valmistajat muuten tiedä vioista, oli tuote sitten mikä tahansa. Eikä siitä aina korvaustakaan tarvitse saada, yleensä kyllä jotain saa, mutta mulle se ei ole se pääasia vaan virheiden selvittäminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reklamaatio tehty! Ja hyvä kun muistutit tästä, jotenkin vain ajattelin, että tämä lanka nyt vain on tällaista, mutta oikeastihan siinä on voinut tulla jokin virhe valmistuksessa.

      Poista
  2. Melkein nyt sanoisin samaa että onkohan kerät olleet viallisia, eli tekisin reklamaation. Omaa kokemusta ko. langasta ei ole, mutta en ole kyllä nähnyt tuollaista tapahtuvan muilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein reklamaation! Jotenkin vain ajattelin, että minussa on vika, että hermot vain menee turhaan, kun lanka nyt on, mitä se on:)

      Poista
  3. Eihän mikään lanka (etenkään kotimaisen tuottajan lanka) saa olla noin kehnoa. Reklamaatiota laatimaan, vaikka edes yksinkertaista. Ansaitset kunnon korvauksen noin ikävästä maksullisesta kokeilusta 😡.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tein reklamaation! Oikein piti tarkistaa langan koostumus, että onko se edes sukkalankaa, mutta kaiken järjen mukaan pitäisi olla, kun sisältää vahvikettakin. No, katsotaan mitä vastaavat.

      Poista
  4. Komppaan muita, että reklamaatiota kehiin! Voin kuvitella turhautumisesi langan katkeillessa. Odotan mielenkiinnolla versiotasi uusilla langoilla.Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Reklamaatio tehty! Ja toiveeksi, että ei samaa lankaa enää uudestaan, että jotain muuta. Vaikka suklaata:):)

      Poista
    2. Hyvä! Kerrothan sitten mitä vastaavat?

      Poista
    3. Joo kerron lopullisen tuloksen. Tällä hetkellä lanka matkaa postin mukana Novitan Korian tehtaalle:)

      Poista
  5. Hyvä kun teit reklamaation. Minullahan on tuo sama boksi ja tein Runo-langasta pipon ja vielä 7-veikan kanssa raidoittaen kahdet lapaset. Minulla ei lanka katkeillut, mutta oli kovin pehmeää ja haituvaista sukkalangaksi. Jännä kuulla, mitä vastaavat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo on mielenkiintoista, mikä tulee olemaan lopputulos. Se ainakin oli selvää, että tämän kerän lanka ei kestänyt yhtään esimerkiksi sitä, että lankaa jouduttiin useasti kiertämään toisen ympärille.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä