Uusi yritys






Kerronpa sitten, miten kävi Sukkamestarin boksin Syksy saapuu-sukkien kanssa ja erityisesti Runo-langan kanssa.

Minullahan meni sukset ristiin tämän Runolangan kanssa, kun oheni ja katkesi ihan perusneulomisessa ja teidän neuvojen innoittamana lähetin langan sitten Novitalle reklamaatioon.



                           


Vastaus Novitalta:

”Pahoittelemme Novita Runo-langan katkeilemista.

Yksisäikeisen löysäkierteisen langan kohdalla tulisi kiinnittää erityistä huomiota siihen, että langankierre ei pääse aukeamaan silmukoita luodessa. Kierteen auetessa lanka muuttuu villahahtuvaksi, mikä katkeaa helposti.

Tarkkailemme lankojemme laatua kaikissa tuotantomme vaiheissa, mutta emme aina havaitse kaikkea ja satunnaisesti voi myyntiinkin asti päästä virheellinen lankakerä.”


Elikkä en saanut vastausta, oliko tämä minun keräni juuri tällainen satunnainen virheellinen lankakerä vai oliko syy minussa. 



                              


En tiedä olenko herkkänahkainen vai mitä, mutta jotenkin tuo, kun aletaan kertomaan ensiksi, mitä pitää tehdä ettei lanka katkea, kuulostaa hieman aliarvioivalta neulojaa kohtaan. Ajatellen, että sitä on 40 vuotta neulonut eikä koskaan ole silti tällaista sattunut lankakerän kanssa, luulisi, että sitä jo tietäisi, että silmukoita luodessa lankakerän kierteet voivat aueta ja pitää olla tarkkana. Toinen asia, että tässä Syksy saapuu-mallissa Runolangalla ei luoda silmukoita; se on täysin kuviolanka, joten tuota selitystä en olisi siis tarvinnut ylipäätään.

No, kerroin Novitalle, että olen tosiaan jonkin verran tässä neulonut itsekin eikä koskaan lanka ole ns. ”sulanut” käsiin.


Mutta pisteet Novitalle, että korvasivat 15€ edestä lankakerän ja sain valita ihan Novitan valikoimasta tuolla summalla. Ei saanut ylittää tuota rajaa, joten kieli keskellä suuta valitsin lankoja. Melkein onnistuin; 3 kerää yhteensä 15,10€! Mutta meni läpi; Novita lähetti ne minulle👍


                       


Loppu hyvin, kaikki hyvin🩷


Syksy saapuu-sukat on nyt neulottu ihan tavallisesta seiskaveikasta ja päätin tehdä kuvion ihan yhdellä ruskean sävyllä.


               


Kommentit

  1. Hienot sukat sait kuitenkin tehtyä ja todella hyvä että korvasivat kerän ja vaivannäön ja muun mielipahan. Ihan asianmukainen korvaus kyllä! Ja onneksi et saanut enää runo lankaa. :D

    Vastaus on vähän epäasiallinen tai vähättelevä tjsp kieltämättä vaikka siinä on varmasti tarkoitettu hyvää mutta koska asiakaspalvelukin on taitolaji ja näin aspassa ja kuluttajapalvelussa työskennelleenä vastauksesta puuttuu muutamat seikat jotka yleensä itse olen kyllä pyrkinyt ottamaan huomioon. Ehkä kaipaisivat vähän päivitystä asiakaspalveluoppeihin, sillä ne vastaukset heiltä on ilmeisesti vähän konemaisia.

    VastaaPoista
  2. Hyvä lopputulos, vaikka eri langalla. Minulla on sama kokemus Novitan vastauksista, että voi nähdä sen kuvitteellisen etusormen pystyssä, kun ryhtyvät neuvomaan. Tuossa sattui hauskasti, että eivät huomanneet Runon tulevan neuleeseen mukaan paljon aloituksen jälkeen; neuvo oli siis turha. Pisteet tosiaan siitä, että korvasivat sinulle menetetyn langan.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä