Mitä opelle läksiäislahjaksi?


Meillä ei ole ollut tapana ostaa opettajalle jouluisin ja keväisin mitään lahjaa erityisesti, ihan itsekirjoitettu kortti on annettu pojan allekirjoituksella. Tietysti, jos opettaja on vaihtunut niin läksiäislahja on ostettu ja muistettu näin opettajaa.   
                                                                       
Tämän kevään kevätjuhla oli muutenkin nyt kaikinpuolin erilainen ja meillä vielä enemmän, koska poika ollut kotona minun takiani eikä näin ollen tietenkään tänäänkään osallistunut ”kevätjuhlaan”. Tilaisuuden jälkeen kävi hakemassa opelta todistuksen ja tällä kertaa vei pienen lahjan. Opettaja vaihtuu ja muutenkin tämän kevään jälkeen oli kiva muistaa jotenkin.

                                                                    
Nyt kun en enää niin helposti pääse ostoksille ja tänä koronakeväänä vielä vähemmän, kysyinkin pojalta mitenkä olisi jos tehtäisiin tulevalle vauvalle vauvasukat, iloinen perhetapahtuma kun on opella kohta edessä. Poikahan innostui ja ei kun tuumasta toimeen. 
Mietin, että olemme olleet eristyksissä suht kiitettävästi ja langatkin minulla oli jo omasta takaa, joten emme ainakaan lahjallamme lisänneet opelle tartuntariskiä.                                            



Minulla oli ennestään Adlibriksen Baby merinoa ja siitä tein vauvasukat. 
Siinä kutoessani poika kysyi, että etkö sä tee myös opelle sukat? Niinkö? Olin ajatellut että tehdään vain vauvalle. Mutta ope tulee sitten  kateelliseksi, kun vain vauva saa sukat:) Jahas, no onneksi varastossa oli muutamia pareja valmiina  kesäisiä nilkkasukkia ohuesta villalangasta ja poika sai valita niistä opellekin sukat. Vähän olivat tummat minun makuuni, mutta pojanhan päätös tämä oli.

Vielä kortin kirjoitus ja sukat vyötteineen pakettiin ja poika sai viedä lahjan opelle. Kiitokseksi hyvästä yhteistyöstä, avusta ja ymmärryksestä tänä erikoisena keväänä!

                              

Kommentit

  1. Sukat ainakin ovat tarpeen kaikille ja varmaan ihan mieluinen muistaminen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin toivotaan. Kokokin oli ihan tällainen keskiverto 38/39, kun ei oikein salapoliisin työtäkään poika pystynyt tehdä, että olisi katsonut open kengän kokoa...:)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä