Kärhönkukkasukat eli Irzukat nro: 2




Tällä kertaa inspiraationani oli puutarhassani avautunut ensimmäinen Kärhön kukka. 




Voin sanoa, että jos haluaa suunnitella kukkakuvion, jota ei olisi jo suunniteltu, ei ole ihan helppoa. Tai sitten minun aivoillani se ei onnistu mitenkään helposti. Tällainen aivotyöskentely aiheuttaa minulle pahoinvointia ja päänsärkyä ja koitinkin tehdä sitä osissa päivän mittaan. Mutta innostus vei mennessään ja jouduin mennä pariksi tunniksi huilaamaan olon ollessa aika kurja...
Silti sukkiin ”keksimäni” kukkakuvio on omaa suunnittelua ja pähkäilyn lopputulos, mutta olen satavarma että tämäkin on jo jossakin keksitty. Ihan kärhön näköistä en siitä saanut, mutta ajatellaan vaikka että tämä on minun näkemykseni kärhöstä;)



                   

Muutaman sommittelun ja hahmotelman jouduin tekemään...ihan muutaman:) Ehkä noista joitakin voi käyttää tulevissa toisissa sukissa...

                   


Tällainen lopputulos ja ihan olen tyytyväinen väreihin. Varren pituus noin 26cm ja mukavasti lämmittävät vähän pidemmältä matkalta jalkoja. Kaventaessa nuo pilkut menivät vähän sekaisin, mutta aika kiitollinen kuvio on tuo pilkku, kun ei pahasti häiritse silmää.
Tarkkasilmäinen varmaan huomannut, että edelleen sama ongelma vaivaa, että molemmissa sukkapareissa on vaan yksi sukka...;)


                           

Kommentit

  1. Minusta tämä sukka on aivan ihana! Lisäksi Pidän erityisesti kuvasta, jossa se on neilikoiden kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kovasti! Aina joskus sitä onnistuu noiden kuvioiden ja värien kanssa.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä