Pitkät kirjoneulesukat Novita Nallelangasta



Lanka: Novita Nalle Apila, Taika Marjapaikka ja Pioni

Aloitus: 80s, 3 koivuiset puikot

Tämähän lähti taas liikkeelle niin, että ihastuin Novitan Nallelangan Apilakerän vaaleanpunaiseen sävyyn ja se oli vain pakko ostaa:) Sitä olen sitten ihastellut, katsellut ja miettinyt mitä ihmettä siitä tekisin...
En yhtään ymmärrä mikä vaaleanpunainen-buumi minulla nyt oikein on, eihän vaaleanpunainen edes sovi minulle, mutta tällä hetkellä jään koukkuun kaikkeen vähänkään vaaleanpunaiseen. Oikeastihan minä olen sinisen ja hopeanharmaan vannoutunut fani.




Päädyin pitkällisen mietinnän jälkeen kuvan mukaisiin väriyhdistelmiin ja mielessä oli tosiaan pitkät kirjoneulesukat. En kuitenkaan halunnut mitään sydämiä tai ihan ruusujakaan, joten piti miettiä ja etsiskellä muunlaisia kuvioita.




Sattui vaan niin, että aloitin sukat huonokuntoisena ja toipilaana liiallisesta rasituksesta, joten yksi päivä meni siihen, että kudoin ja purkasin, kudoin ja purkasin. Aivoni eivät millään taipuneet kuvioiden silmukkamäärien laskemiseen ja jouduin kokeilemaan huomatakseni, että ei mene tasan kuvion kanssa. Se päivä olisi ollut fiksuinta käyttää ihan lepäilemiseen...




Työvaiheita ja kuvioiden piirtämistä ja kokeilemista...





Ja toinen sukka valmiina uunista ulos...



Kommentit

  1. Kylläpä olet saanut kauniit sukat aikaiseksi 💗
    Kerrassaan onnistuneet värit ja kuviomallit.
    Siinä se nähdään, että sitkeys palkitaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia! Näissä sai kyllä käyttää kaiken sitkeyden mitä oli, mutta onneksi tosiaan värit olivat mieluisat niin mukavammin meni.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä