Köynnössukat eri värityksellä, osa II






Vuorossa on toinen värikokeilu Köynnössukista.

Alun perin valitsin tähän sukkaan pellavan ja valkoisen lisäksi petrolin ja sahraminkeltaisen, mutta keltainen ei osoittautunutkaan hyväksi. Jotenkin se sammutti petrolin hehkun, vaikka kerässä näytti ihan hyvältä. Ehkä pellavallakin pohjavärinä oli osuutta asiaan.
Joka tapauksessa jouduin laittamaan petrolin pariksi aina varman fuksian punaisen ja kyllähän ne yhteen sopii, sinivihreä ja pinkki. Ei kuitenkaan mitenkään yllätyksellinen väriyhdistelmä mitä olisin toivonut...






Tänä iltana oli muutenkin hieman huumori koetuksella, kun sain niin paljon hajutällejä vahingossa. Puhun hajutälleistä, kun tarkoitan, että altistun tuoksuille ja kemikaaleille yhtäkkiä, ihan varoittamatta. Toinen oli pesuaineet ja toinen oli isännän autonkorjauksessa käyttämät puhdistusaineet; täyttä myrkkyä minulle molemmat tämän monikemikaaliyliherkkyyden takia.
Onneksi minulla on pyörä ja pystyn pienen matkan sillä käydä pyörähtämässä ja haukkaamassa raitista ilmaa.  Raitista ja raitista...liikenteen pakokaasuthan ne ovat pyörätielläkin ja jokaisen vastaantulijan kohdalla joudun pidättämään hengitystä, jotta en oksenna pesuainetuoksujen takia. Mutta koitin kiertää mahdollisimman syrjäisiä teitä ja tällä lailla sain pikkuhiljaa oksetuksen, mahakivun, päänsäryn ja korvakivun hellittämään ja hyvä huumorintajunikin palautui iltaa myöten:)


          



Mutta, toiset köynnössukat ovat onneksi valmiina ja ei muuta kuin uutta väriyhdistelmää kokeilemaan..


                                

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä