Köynnössukat eri värityksellä, osa III




Köynnössukkien kolmas versio eri värityksellä.

Pystyinkös minä sitten olla tarttumatta tähän kunnon pinkkiin, kun koko kesän olen kiehnännyt pinkin ja vaaleanpunaisen kanssa:)
No niin kuin kuvasta näkyy, pakko oli kokeilla.




Pellavan ja valkoisen lisäksi siis pinkki, Azalea
nimeltään, ja tumma ruskehtava luumu.



Koska vaihtelu virkistää, aloitin sukan tällä kertaa yksinkertaisella pystyraitakuviolla; 2s pellavalla, 2s valkoisella. On silti ryhdikkäämpi kuin yksivärinen sileä neule ja joustaa hyvin.
Mielestäni pellava hieman rauhoittaa tuota pinkkiä ja tumma tehostekohta tuo tyylikkyyttä. Voihan näistäkin sanoa, että maanläheiset sävyt, jos tarkasti katsoo;) Kun siis toiveissa oli maanläheiset sävyt...


          


Tällä hetkellä kuuntelen kutoessani aika paljon Nickelbackia ja erityisesti kappaletta What are you waiting for?

https://music.youtube.com/watch?v=w-Ng5muAAcg&feature=share

Kappalehan kertoo siitä, kuinka on tärkeää tarttua tilaisuuteen eikä odotella ikuisesti oikeaa hetkeä ja tilaisuutta, koska meillä on vain yksi elämä. Tärkeää siis unelmoida ja haaveilla ja kurkotella niitä kohti.
Ehkä minulle on kehittynyt hieman omalaatuinen huumorintaju tämän kroonisen sairauden takia, mutta minä tulen todella hyväntuuliseksi tästä kappaleesta, jopa naurattaa. Mutta hieman eri syystä kuin mitä ehkä lauluntekijä on ajatellut. Minä ajattelen sitä kautta, kun joka päivä pahoinvointi ja etova olo on taattu seuralainen ja uupumus ja vetämätön olo on vain painettava taka-alalle tietyssä määrin, jos jotakin haluaa tehdä. Ei voi siis koskaan odottaa parempaa päivää tai parempaa oloa, jos jotakin haluaa tehdä, tai voi tietysti, mutta sitä saa sitten odottaa loppuelämän. Ja nyt en puhu PEM-päivistä, jolloin oikeasti et pysty tehdä mitään, vaan on levättävä ja huilattava täysin. Totta kai muinakin päivinä pitää mennä kropan ehdoilla, mutta pelivaraa on rasitusikkunan sisällä. Mutta täydellistä, hyvää, virkeää hetkeä on enää turha odottaa, on tehtävä silloin kun tuntuu, että nyt haluan tehdä ja niin kauan, että kroppa ilmoittaa, että enää ei voi. Siksi nämä laulunsanat ovat minulle hyvinkin voimaannuttavia ja saavat minut nauramaan joka kerta:)

                           "Are you waiting on a lightning strike?
                            Are you waiting for the perfect night?
                            Are you waiting ´till the time is right?
                            What are you waiting for?

                            Don´t you want to learn to deal with fear?
                            Don´t you want to take the wheel and steer?
                            Don´t you wait another minute here.
                            What are waiting for?"
                            


 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä