Slouch Boot Socks

Sanakirjan mukaan Slouch tarkoittaisi huonoa ryhtiä, velttoutta, vetelyyttä, retkottamista, roikkumista ja kaikkea tällaista rentoa rötköttämistä, joten ajattelin, että josko sukkien nimeksi tulisi vaikka rennot saapassukat:)

Löysin tämän ohjeen jostakin ulkomaiselta sivulta ja tykästyin heti tähän rentouteen ja helppoon kuvioon. Silti ihan kivan näköinen tuli tälläkin yksinkertaisella kuviolla.

Minulla on tällainen iso kasa Maija-lankaa viime keväältä asti ollut jemmassa ja aina välillä kaihoten olen niitä hypistellyt, kun en ole kerennyt niihin paneutua. Nyt ajattelin ottaa asiakseni ja jotakin näistä tehdä, vaikka se tarkoittaakin neljää eri keskeneräistä työtä...

 

     Kuvio on jaollinen 4:llä ja tehdään näin:

1. krs: oikein koko kerros

2.krs. 3 oikein, 1 nurin (tätä koko kerros)

Näitä 2 krs toistetaan niin pitkästi kuin halutaan. Minä aloitin 68 silmukalla ja kavensin nilkkaan mennessä 4 silmukkaa, että terässä oli sitten 64 silmukkaa, mutta seuraavaan taidan laittaa vähän enemmän silmukoita, että saan vielä rennomman varren.


        


Ja sitten sukankuvia vähän joka kantilta, kun innostuin sommittelemaan. 9-vuotias poikani kysyi, että itsekö sä nämä editoit! No en tiedä editoinko vai mitä, mutta itse otin kuvat ja muokkasin puhelimen muokkaa-napilla:)


               

Kommentit

  1. Just tällaiset yksinkertaiset on kaikista kivoimpia, katsoa ja tehdä sekä pitää. Joku pikku juju kun on niin pysyy mielenkiinto yllä tekemisen ajan. Ja neulomaton henkilö saattaa ajatella tällaisia todella taidokkaiksi;). No juu, onhan helppokin malli vaikea jos ei ole vielä kokemusta tai on muita hankaluuksia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta puhut! Ja helposti voisi kuvitella, että kuvio on vaikeampikin tehdä;) Jos on rento sukka, on myös rentouttavaa tehdä tällaista...

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Mustavalkoiset Unikkosukat

Lantionlämmitin tai peputin

Marimekon Unikkosukat