Harmaata ja pinkkiä





Tein joskus viime vuonna tällaiset lyhyemmät sukat ja nyt halusin kokeilla, miltä näyttäisi pidempänä versiona. Tarkoitus onkin olla hieman yhteensulautuvat värit eikä kuvioiden kuulukaan erottua liikaa taustasta. Harmaata ja pinkkiä silleen rauhallisena versiona...






Gjestal Maija-langasta valitsin harmaan ja pinkkikirjava on Viking Garn Sportsragg. Olen aivan erityisen ihastunut tähän pinkkiin kerään ja haluaisin käyttää sitä vähän joka sukassa.






Tämän jalkaterän kutominen olikin sitten hauskaa puuhaa. Kuviot piti mennä sillä lailla, että joka toinen kerta pinkillä tehdään neljä kerrosta ja joka toisella kaksi kerrosta. Ja aina harmaata pari kerrosta väliin. Siis todella helppoa, mutta kirjava lanka tekee siitä elävämmän näköistä.
No, katselin sitten samaan aikaan Tom Cruisen The Last Samurain ja jotenkin nämä mukaansatempaavat spektaakkelit veivät ajatukseni täysin kutomisesta:)
Välillä tarkistin mitä olin tehnyt ja oli tullut viisi riviä pinkkiä, välillä puuttui kaksi kerrosta välistä ja neljä kerrosta oli tullut kaksi peräkkäin. Mutta siinä elokuvan aikana en jaksanut välittää, vaan jatkoin vaan eteenpäin. Eihän tämä nyt haittaa näinkään, mutta ei siitä tällainen pitänyt tulla. Nyt pitäisi sitten vaan saada toisesta sukasta samanlainen...




 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä