Hyvänmielen jouluneuleet 2020




Tuli ystävältä postissa niin sopiva kortti taasen:)
En tiedä mistä hän näitä löytää, mutta ilahduttavat kyllä kovasti.

Ja samaiselta ystävältä tuli linkki Lankavan sivuille, jossa oli ilmoitus hyväntekeväisyyskeräyksestä nimeltään Hyvänmielen jouluneuleet 2020.( https://www.facebook.com/LankavaOy/photos/a.512208482242684/2028492253947625/?type=3&eid=ARC9vC6PKp_FB4IyNMaddM3cFkoijkRDGJ4VHv3BJWaFByrQCG46KupDieeAiCXRXRe-UBMPoFJ4o1yF)

Olenkin jo jonkin aikaa etsinyt jotakin keräystä, mihin voisin osallistua ja tämä tuli kuin tilauksesta. Tämä on ilmeisesti jokavuotinen keräys, mutta minä tulin tästä tietoiseksi nyt vasta, mutta onneksi kuitenkin nyt jo. 

Eli ilmoitus kuuluu näin:

 Lankava ja Kauhavan Pelastakaa Lapset Ry järjestävät taas jokavuotisen Hyvänmielen jouluneuleet -kampanjan, jonka avulla kerätyt asusteet jaetaan joululahjoina Suomen vähävaraisten perheiden lapsille.

Saa neuloa sukkia, lapasia, pipoja ja kaulahuiveja ja keräysaikaa on 30.11.2020 asti. 



                           


Minä löysin varastoistani tällä hetkellä muutaman lasten koon sukkaparin ja muutamia pipoja. Ajattelin kutoa mm kaulahuiveja lisäksi, ehkä tuubihuiveja, jos vaikka kelpaisi jollekin teinillekin.




Tässä olisi muutama lankakerä, joista saisi kyllä monenmoista tehdyksi. Suunnittelin, että aina kun teen yhden aikuisten koon sukkaparin, teen samanlaisen toisen, mutta lasten koon. Jos näin tulisi helpommin muistettua tehdä näitä. 
Nyt pitää vain toivoa, että kunto pysyy suht tasaisena, ettei aikaa mene liikaa lepäilemisiin ja huilaamisiin oman innostuksen takia. Siis että olen ylittänyt rasitusikkunani ja sitten taas joudun päiviä ottaa lunkisti, jotta energiat palautuu.



 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä