Kelttikuvioiset kirjoneulesukat




Siitä lähtien, kun tein itselleni inkkarityyliset säärystimet (postaus löytyy Täältä), olen halunnut kutoa sukat, joissa on pohjavärinä hiekanruskea ja kuviot mustalla. Ja hieman ripaus puhtaanvalkoista kirkastamassa jälkeä…





No, nyt sain sellaiset aikaiseksi. Myös kelttikuviot ovat kangastelleet mielessä ja niitä olenkin tutkaillut netistä, minkälaisia löytyy. Isoin solmukuvio on sellaisenaan kopsattu, muita kuvioita hieman muunneltu, mutta ei liikaa, että menisivät kelttikuviosta. 
Yhtään en tiedä, mikä solmu on kyseessä tai onko sillä jotakin suurempaakin merkitystä kelttikulttuurissa, mutta hienoja ne ovat silti. 





Isännälle kun on tullut tavaksi kommentoida aina ohikulkeissaan jotakin minun työn alla olevasta sukasta, niin nämä kuulemma ovat talonpoikaistyyliset hänen mielestään. Ehkä luonnonläheiset värit ja ”miehekkäät” kuviot tuovat tällaisen ajatuksen mieleen; eivät ole tosiaan turhan väririkkaita tällä kertaa.

Ja huomaatteko, kaksi sukkaa on valmiina! On oikein sukkapari😁

Kaikki kuvausrekvisiittakorut ovat äitini jäämistöstä. Muistan lapsena leikkineeni näillä ja varsinkin tuo 70-luvun ”kettinkivyö” oli aivan mahtava asuste. Silloin se meni helposti vyötäisille, nyt sen voisi kääräistä korkeintaan kaulaan…😅



Kommentit

  1. Minä tulin tänne nyt vastakylään. Oikein onnistunut värivalinta. Tuo valkoinen todella raikastaa kokonaisuuden. Hienot on.

    VastaaPoista
  2. En tiedä mitä sanoisin, kun kommentoin aina samalla tavalla ;) Sanon vaan, että käyttäisin! Sinun miehesi kannattaisi ottaa itselleen ihan vakituisen kommentoijan viran. Saattaa toimia muissakin asioissa. Selkeästi kiinnostunut käsitöistä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No täytyyhän hänen olla kiinnostunut käsitöistä, kun jaksaa kommentoida;) Ja kiva, että voisit kuvitella käyttäväsi näitä sukkia:)

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä