Ja sitten loppui lanka…
 Pääsin ihan viime metreille näissä sukissa, mutta niin vain pääsi lanka loppumaan. Kudoin jopa molempia sukkia samaan aikaan ja koitin taiteilla, että saisin riittämään, mutta ei kun ei…

Tätä lankaa myy meilläpäin vain yksi liike ja tottakai sieltä on tällä hetkellä tämä laivastonsininen loppu. Eli jos nyt haluaisin tätä, joutuisin netistä tilaamaan.

Tiiättekö tunteen, kun ei millään edes haluaisi ostaa yhtään enää tätä väriä ja sitten alkaa jo sukkakin tökkimään…inspis siis katoaa tehdä edes valmiiksi.

Joten tässä nyt olen ja jätän miettimisen myöhemmäksi. Siirrän yksinkertaisesti sukat sivuun ja palaan ongelmaan myöhemmin; näinkin voi tehdä👍😅


Kommentit

 1. Harmin paikka. Ehkä joltain lukijalta löytyy pieni määrä tuota tummaa sinistä Rotvallia... Toinen vaihtoehto voisi olla tehdä molemmat kärjet esim. mustalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin myös tuota tekisinkö kärjet ihan toisella värillä ja tietysti mietin myös purkamista;) Jos tekisin jotenkin toisin...

   Poista
 2. Tuo on kyllä niin ärsyttävää että lanka loppuu ihan viime metreillä. Kurkkaappa Lankajengin jämälankakauppa tai Kässäkirpun josko hyvällä tuurilla sieltä löytyisi. Sukat ovat kauniit kuten aina! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia ja eikö olekin vain tosi ärsyttävää, että lanka pitää näin loppua! Katsoinkin, että Lankajengillä olisi Kaupunkilankaa kaikkein halvimmalla, jämälankakaupassa ei vielä ollut tätä, mutta vielä mietin, josko tekisin jotenkin toisin, että tuo sininen sittenkin riittäisi. Vaatisi kyllä purkamista, mutta säästäisihän siinä kuitenkin.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Marimekon Unikkosukat