Kirjoneulesukat valon ja varjon väreissäNämä sukat valmistuivat jo viime viikolla, mutta nyt vasta sain pääteltyä ja viimeisteltyä ja otettua kuvat. Ranuan reissun jälkeen oli ensin fyysinen palautuminen, sitten alkoikin kognitiivinen puoli heikkenemään ja pari päivää olin aika pois. Fyysiset oireet eivät ole kivoja, mutta silti tällä hetkellä pidän tätä kognitiivista heikentymistä tuskaisempana, kun aivot eivät kestä mitään ärsytystä eikä aivotoiminta taivu mihinkään asioihin. Sanonkin yleensä, että palaan asiaan, kunhan saan aivoni takaisin😅Mutta nämä kelta/lila/grafiitti-sukat ovat jälleen värikokeilua ja lankana sekä Kaupunkilanka Rotvallia että Novitan Nallelankaa. Hieman muutin yhtä kuviota edellisistä kokeiluista. Aika aurinkoiset sukat sanoisin ja ehkä hieman tasapainottaa keltaista nämä liilat ja tummanharmaat kuvioinnit. Vähän niinkuin valo ja varjo🤗Viime vuosina on jotenkin tullut tavaksi, että aina kesällä heinäkuussa minulla katkeaa toimeentulo ja on edessä anomiset ja hakemiset eri instansseista. Eläkettä kun ei tähän sairauteen myönnetä, joudumme Kelan kanssa enemmän tai vähemmän seilaamaan. 

Niinhän se minäkin. Kela oli jotenkin mokannut viime vuonna ansiosidonnaisten päivieni kanssa; siis sairaspäivärahan ja liiton maksamien päivien kanssa ja minulla on nyt käyttämättä 5 jo aikoinaan myönnettyä ansiosidonnaispäivää. Työmarkkinatukea en saa ennenkuin nämä päivät on käytetty ja liitto haluaa nyt taasen kaikki mahdolliset liitteet uudestaan, jotka heille jo aikoinaan toimitettu. Jos en tarvitsisi rahaa, en hakisi noita viittä päivää enää, mutta ehkä en ihan rahattomaksi tohdi vielä heittäytyä. Mutta kiva aina kesällä olla muutaman kuukauden ilman rahaa. Siltikään en jättänyt tämän takia Ranuan reissua tekemättä. Jos jotakin myöhemmin kadun, niin ehkä sitä, että en olisi mennyt, kun pystyin, kuin sitä, että rahat on taas loppu. Rahat kun on aina vähissä, sitä ei kannata miettiä eikä siihen tuhlata energiaa; olen oppinut ajattelemaan, että asiat järjestyvät aina jotenkin eivätkä ne minun murehtimisellani siitä kummene.

Ja hei; olettehan muistaneet käydä allekirjoittamassa tekemämme kansalaisaloitteen, joka pureutuu juurikin tähän asiaan, että meilläkin olisi joskus mahdollisuus saada se meille kuuluva eläke ja toimeentulo.

Tässä suora linkki aloitteeseen ja kun tarkasti katsotte, minähän se siellä olen myös allekirjoittaneena henkilönä👍🥳

KansalaisaloiteKommentit

 1. I h a n a t värit <3 Keltainen ja lila on näissä niin ihanasti!

  VastaaPoista
 2. Ihanan pirteät sukat, upeat värit. Kansalaisaloite on allekirjoitettu.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että olet jo toipunut kivasta reissustanne!

  Sukat ovat kauniit ja värit toimivat upeasti.

  Tsemppiä Kela-yhteistyöhön 👍

  VastaaPoista
 4. Kyllä on aurinkoiset ja kaikin puolin kauniit nuo sukat ☀️ On takuulla ärsyttävää, kun aivosumu iskee ja pää tulee viiveellä perässä. Hyvä, että saat kuitenkin aivosi aina takaisin ja siitä ovat todisteena esimerkiksi nämä täällä blogissa näkyvät toinen toistaan upeammat kirjoneulesukat 🤍
  Mutta jopas on tukiruljanssi huonossa kohtaa vuotta, jos se nyt koskaan hyvässä kohtaa voisi ollakaan. Voimia siihenkin suuntaan!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Marimekon Unikkosukat