Puolivuotiskatsaus





Näin kesäkuun viimeisenä päivänä pitää tehdä pieni inventaario siitä, mitä on puolen vuoden aikana tullut tehtyä sukkarintamalla.
Ajatus lähti viime vuonna siitä, kun erään marketin aulassa oli omatekoisia sukkia myyvä nainen, joka kertoi kutovansa vuodessa reilut 200 paria sukkia! No siihen lukemaan en kyllä yllä mitenkään, mutta päätin laittaa vähän ylös kuvia tekemistäni sukista ihan mielenkiinnosta, jotta vähän tietää mitä sitä vuoden aikana tekee.

Laskeskelin kuvien perusteella, että sukkia olisi tällä hetkellä vajaa 40 + parit, joista ei vielä kuvaa ole tässä kollaasissa. Tästä puuttuu sitten vielä pipot, joita tein keväällä, että myös hartiahuivi. Ja tietysti kaikki yksiparisukat...:)

Ihan silleen hyvin, ajatellen kuinka paljon minulla menee aikaa huilaamiseen ja rasituksesta palautumiseen ja asioiden suunnitteluun. Kun jo aamun suihkukeikka vaatii vähintään sen tunnin palautumisen. 
Eilinen päivä meni täysin petipotilaana viikonlopun juhliin osallistumisen takia ja lojuin ja nuokuin sängyssä tai nojatuolissani. Energia niin poissa, että en edes päätä jaksanut kannatella, joten lojumiseksi sitä voisi kutsua. Uni olisi ollut ihana, kun olisi tullut pelastukseksi, mutta kun asiassahan ei ole kyse väsymyksestä, vaan akkujen totaalisesta tyhjentymisestä, joten sitä unta sai turhaan odotella. Silti lepo on ainut mikä tähän olotilaan auttaa. Tietysti nesteytystä ja pahoinvointilääkitys lisäksi. Ja onneksi oli avustajapäivä, joten tänään voin sanoa että selvittiin...

Tätä kirjoittaessa olen vielä kuitenkin ihan toipilas ja sisäinen tärinä on päällä; johtuen siitä, että kroppa ei täysin jaksa tätä kirjoittamista ja kropan kasassa pitämistä eli liikun rasituksen ylärajoilla. Silti aamulla oli pääteltävä parit sukat, koska halusin saada ne valmiiksi....ja sen takia vietinkin pari tuntia sängyssä toipuen.

Mutta siksipä minulla onkin nyt laittaa kuvaa vielä kahdesta valmiista sukkaparista tähän julkaisuun ja olen hyvin tyytyväinen itseeni;) 
Nummisukat valmiina ja vielä samaisesta pellavanvärisestä Nallelangasta raitaiset röyhelösukat, koska ihastuin niin puhtaanvalkoisen ja pellavan väriyhdistelmään.





Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Sadonkorjuusukkien ilmainen ohje

Mustavalkoiset Unikkosukat

Varpu-sukat eri väriyhdistelmillä